sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Viides VARA-SERT

Tänään suunnattiin sitten Helsinkiin vanhaan jäähalliin KV-näyttelyyn. Olin ilmoittanu molemmat, kun Milla oli luvannut tulla esittämään Onnin. Vähän jänskätti, et miten siellä samassa kehässä sujuu..
No, sujuihan se jotenkin. Urkki oli ensin arvosteltavana ja nappasi ERIn. Onnilla oli mennyt kaikki putkeen siihen asti, kun piti nousta pöydälle.. Siitä Lahden näyttelystä asti se on ollu jotenki varautunu pöydällä, ja nyt ei sitten antanu katsoa palleja :/ Onnille EH. Ilmeisesti tää pöytäepisodi ei vaikuttanut, vaan tämä ko. tuomari (Roel van Veen-Keur, NL, on muuten nainen..) tykkäs enemmän vähän pienemmistä rodun edustajista. No niin. AVK-kehässä sitten Urkki saa kauhean hengenahdistuskohtauksen just kriittisellä hetkellä, eikä tosiaan ollut kovin edustavana, joten oli sitten tyytyminen toiseen sijaan (tosin voittaja oli kyllä tosi komea). Siellä hallissa oli jotenkin tosi painostava ja omituinen ilma ja joku muukin koira siellä oli saanut vastaavan "kohtauksen". No nää nyt on taas näitä mun selityksiä. Paras uros kehässä ei onneksi ahistanu enää, ja Urkki oli 4., ja sai VARA-sertin, joita hyllystä löytyykin useampia.. Jes.
Parasta päivässä oli kuitenkin se, että Onni oli koko päivän hyvällä tuulella ja esiintyi hyvin Millan kanssa (niinku aina). Harmi vaan, jos siitä pallien katsomisesta tulee nyt joku kynnyskysymys. Kyllä se ne kotona antaa ihan hyvin katsoa, mut näyttelyssä näköjään ei. Ja Päivi odottaa "innolla" Oriveden näyttelyä parin vkon päästä.. ;)

Arvostelut:
Urkki: 2 years. Exc. type. Exc. in head. Flat skull. Good bite. A little round in eye. Good ear. Good body and angulation. High set on tail. Good coat. Moves well, just a little broad in front when moving. ERI, AVK-2, PU-4, VA-sert
Onni: 3 years. Good type. Good head, nice flat skull. Good bite. Dark eye. Good ear. Good body. A little over hocked in the rear. Good tail set and coat. Moves good. EH, AVK-3.

Kohta pitäis suunnata viel agihallille päin omiin ratatreeneihin. Keskiviikkona on Urkin ekat kisat, nyt se on päätetty! Sovittiin just, että mennään vaikka satais pikku-ukkoja.

Ei kommentteja: