maanantai 10. toukokuuta 2010

Urkin hieno päivä :)

Käväistiin Urkin kanssa pitkästä aikaa näyttelyssä, eli Salon ryhmiksessä äitienpäivänä. Pientä jännitystä oli ilmassa, kun esiintyminen Tampereella maaliskuussa oli vähän niin ja näin.. Tosin mä jännitän aina, et sinänsä ei mitään uutta :D
Urkki osallistui ekaa kertaa avoimeen luokkaan, ja siinä oli Urkin lisäksi 3 muuta urosta, kaikki aika kovia tekijöitä. No, tällä kertaa kaikki sitten loksahti kohdalleen ja Urkki oli paras uros!! Eli saatiin vihdoin ja viimein se kauan odotettu SERT.. Montahan niitä vara-sertejä ehtikään tulla.. Tuomari (Juha Putkonen) tykkäs Urkista kovasti, sillä valitsi Urkin vielä Rotunsa Parhaaksi :)) Aikas hieno fiilis! Meiän pikku Urkki! <3 Jäätiin sitten vielä odottelemaan ryhmäkehiä, kun gööttikehäkin oli suhteellisen myöhään. Siellä oli tuomarina Maija Mäkinen, joka poimi Urkin jatkoon (7 parhaan joukkoon), mutta ei sitten sijoittanut. Hyvin meni silti ja Ude jaksoi hienosti vielä tsempata sielläkin :) Kuvia ei ole, kun oltiin ihan kahestaan reissussa.

2 v. Hyvänkok. vahvarakent. Mittasuhteet ok. Vahva urosm. pää. Hyvä asent. korvat. Oikeanmuot. vaaleat silmät. Hyvin täytel. kuono. Hyvä purenta ja vahva alaleuka. Riittävän pitkä kaula. Erinom. rintakehä ja eturinta. Tasap. kulm. Hyvä leveä reisi. Oikein kiin. ja hyvä asent. häntä. Oikea karvan laatu ja väri. Yhdensuunt. etu- ja takaliikk. Ryhdikäs olemus.



Ei kommentteja: