sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ryhmänäyttely Mouhijärvellä


..tai oikeammin Sastamalan Häijäällä? No, kuitenkin 40kilsaa Tampereelta Poriin päin! Sinne suuntasimme jännittynein mielin sateisena sunnuntaiaamuna. Näyttelyyn oli ilmoitettu 8 gööttiä, jotka tuomaroi kohtelias herrasmies Esko Nummijärvi :) Onni oli tällä kertaa hieman paremmalla tuulella kuin Lahdessa, ja kehän ulkopuolinen käytös oli suht rauhallista.. Asiaa vaan oli kovasti :D Kehäkin meni kivasti ja Esko oli sellaisella tuulella, että Onni oli paras uros ja sai kauan haetun toisen SERTinsä! JIPPII! ROP-kehässä tuli sitten vastaan Dlarah Beep Beep, joka korjasi potin. VSP kuitenkin tosi hieno suoritus Onnilta ja Päiviltä! Ja ihan hyvä ettei ROP-titteliä tullut, kun ryhmäkehät olisi alkaneet klo 15.30 ja gööttien arvostelu loppui 11.30.. Ei nimittäin ollut mikään kovin lämmin kevätpäivä (oli siis ulkonäyttely).
Tätä mieltä oli Esko tänään: Rotutyyppi erinomainen. Kaunis pää. Hyvä selkä. Hyvä rintakehä ja raajat. Liikkeet edestä leveät, takaa hyvät. Esiintyy, liikkuu ja esitetään hyvin.
Varsinkin tuo viimeinen lause lämmitti mieliä kovasti :)
Tulomatkalla sitten "eksyttiin" vähän tuhlaamaan rahaa Nokian uudelle ABC:lle.. Näyttelyreissut on kyllä vaarallisia. Jos menee huonosti, pitää shoppailla jotain lohdutukseksi. Jos taas sattuu menemään hyvin, on niin hyvä fiilis, että pitää sen takia ostaa jotain..

Ainiin, ja Urkki pääsi HSKK:n kisavalmiiden/kisaavien treeniryhmään:) Treenit alkaa keskiviikkona ja ne pidetään Sveitsin koiraurheilukeskuksessa nurmikentällä, mikä vähän jännittää.. Ja koirakoitakin tais ryhmässä olla 13?! No, onneks on vielä maanantaisin treenit tutussa ja turvallisessa ryhmässä koirakylpylän hallissa. Niin ja debyytti jäi taas tekemättä, kun eilen iltapäivällä herra näytti tältä..

Ei kommentteja: