maanantai 24. marraskuuta 2008

Urkki Jyväskylässä ROP -pentu :)


Käväistiin eilen pikku reissu Jyväskylässä..
Urkki jatkoi menestysputkeaan ja oli jälleen rotunsa paras pentu :D Tuomarina oli Paavo Mattila. Tässä Urkin arvostelu:
" Kaunis pentu, kaunis pää, ilme ja korvat. Hyvä kaula. Erittäin hyvä runko. Hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä karva ja liikkeet. Miellyttävä luonne. "

Huh, kylläpä jännittää, että mitä joulukuinen Messukeskuksen Voittaja-näyttely tuo tullessaan.. Olisihan se upeaa, jos Urkki olisi kaikissa pentuajan näyttelyissään ROP..

No, entäs sitten tämä toinen herra.. Onni oli tällä kertaa valinnut erilaisen taktiikan kuin aikaisemmin, ENNEN kehää se kyllä käyttäytyi nätisti, mutta kehässä se oli aivan sekaisin. Yksi murahdus edellä menevältä kilpakumppanilta riitti.. Kävely vielä meni jotenkuten, mutta seistä se ei mukamas osannut ollenkaan, vaan esitti kyllä kaikki muut osaamansa temput.. Myös haukkumisen :/ Kylläpä hävetti! Lisäksi se onnistui jossain vaiheessa näykkäisemään mua sillä seurauksella, että oltiin molemmat verissäpäin .. oikea farssi!! Tuloksena oli kaikkien aikojen huonoin, H (hyvä).. eikä tietenkään sijoitusta. Esiintymisen ja liikkumisen pitäisi kuulemma olla tasapainoisempaa ;D Olisi kyllä voinut esiintymisen perusteella luulla, että Onni on se 7kk vanha pentu ja Urkki melkein 2-vuotias!

Paluumatka olikin sitten aikamoista.. Onneksi koirat olivat väsyneitä, eikä niitä haitannut, vaikka matka kesti lähes 5h.. Kuskilla olikin sitten vähän vaikeampaa ;D No, tiellä pysyttiin ja onhan se mukavaa, että talvi tulee.. Tuossa vielä syksyinen kuva pojista.

Ei kommentteja: