sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Maikki lähtee Kiinaan!!

Pääsen osallistumaan Tour de Ski Chinaan :D Vähän aikaa piti pohtia, mutta pakkohan se on lähteä, kun tollanen tilaisuus osuu kohdalle! Reissuun lähdetään jouluna, 25.12 ja takas tullaan (toivottavasti) just ennen Jämin SM-skaboja eli 8. tai 9.1.. Kahden viikon reissu ja oikeestaan ihan ilmainen. Järjestäjät (http://www.nordicways.com) maksaa kaiken, matkat, ruuat ja majotukset. Ohjelmassa on sprinttikisoja eksoottisissa olosuhteissa (esim. Mongoliassa) ja lisäks yks 50kilsan kisa, joka on tietysti mun päämatka ;D Mut ihan kiva ja piristävä juttu, kun nyt on joutunu laittaa näitä suunnitelmia tässä ihan uusiks.

Niin ja talvikin meillä oli, 5 päivää :) Nyt on taas tutun turvalliset vesikelit! Mutta eipä hätää. Meillä on tykkilatu!! Latu sijaitsee Vihti Ski- laskettelukeskuksessa Ojakkalassa ja oli ainakin tänään vielä ihan ok kunnossa. Iso kiitos Sami Uotilalle ladusta :) http://www.vihtiski.fi
Hartaana toiveena olis, ettei tarttis enää lähteä pohjoseen lunta etsimään, vaan vois treenata kotona. Tuota matkustusta kun on loppu/alkuvuodesta tiedossa..

Treenit on maistunu vaihtelevasti.. Paremmaltakin vois kyllä tuntua, mutta huonommaltakin on tuntunu :D Huomenna olis uus kisakauden avaus tiedossa, juurikin tuolla Vihti Skissä järjestetään varjo MC elikkäs kovat piirikunnalliset karkelot. Saa nähä miten käy!

1 kommentti:

CARLOS SOUSA kirjoitti...

Minä rakastan koiria. Minulla on viisi.