lauantai 8. marraskuuta 2008

Jännitystä ilmassa


Hui, huomenna olis sit se kauden eka startti ..Iik =O Odotukset ei oo kauheen korkeella ton viime viikon sairastelun ja antibioottikuurin takia, josta on vielä kaikenlisäks tullu kaikki mahdolliset sivuoireet mitä selosteessa mainitaan :D Heh, tosi hiihtäjä selittelee jo etukäteen.. Mut täytyy koittaa ottaa ihan treenin kannalta, vaik vaikeetahan se on, kun lappu rintaan isketään. Ja jostainhan se pitää alottaa. Mut kai se taas pitkästä aikaa jänskättää vähän enemmän, kun nyt on ihan tullu jopa treenattuakin.. Viime kaudella kun ei ollu treenannu, niin sitä vaan rennosti meni kisaamaan, ihan sama miten meni. Nyt meinaa pipo väkisin kiristyy, vaikka kovasti tossa syksyllä vielä vannoin, että ei tuu kiristyy ;) No silti, itehän mä niitä paineita itelleni oon luonu, vaikka ei tietenkään haluis tuottaa pettymystä tukijoukoillekaan.

No tää nyt oli vaan tämmönen jännityksenpurkutarinointi, kysehän on kuitenkin vaan vartista mun elämässä ;D Jospa se vähän helpotti! Tästä lähin en sitten enää jännitä. Katotaan miten käy.

Huomenna myös siirrytään Leville :) Ihan kivaa vaihtaa maisemaa, varsinkin kun en ole mikään Saariselkä-fani.. Ja isänpäivälounas sit Sodankylän Nesteellä.. :S

Tuossa kuitenkin yksi kuva Saariselän maisemista..

Ei kommentteja: