maanantai 11. huhtikuuta 2011

Vaasan KV-näyttely 9.4.



Perjantaina matkasimme siskoni kanssa Vaasaan, jossa oli viikonloppuna kansainvälinen koiranäyttely. Autoon pakattiin Urkki, lainakoira Luna-göötti ja pyrtsi Heppu. Menomatka, Nummelasta 5h 30min, sujui yllättävän mukavasti, koirat osasivat matkustaa oikein mallikkaasti. Majoituimme Vaasassa koiraystävälliseen Tekla-hotelliin, joka nyt muuten ei niin loistelias ollut ;) Tuohon tarkoitukseen kuitenkin juuri sopiva! Lauantaiaamuna sitten pienen hortoilun jälkeen löysimme Botnia-hallille. Gööttikehän oli määrä alkaa heti yhdeksän jälkeen. Gööttejä oli ilmoitettu 12 kpl ja luettelosta katsoin, että vastus valioluokassa tulisi olemaan kova..Tuomarina oli Nina Karlsdotter Ruotsista.
Urkki esiintyi kilpailuluokassa mielestäni mukavasti, voitti luokan ja sai SA:n. Paras uros kehässä esiintyminen oli melko levotonta, kun juuri sitä ennen Urkki bongasi Lunan kehän laidalta.. :D Tuomari oli kuitenkin tykästynyt Urkkiin, koska sijoitti Urkin ykköseksi pu-kisassa! Eli Urkki PU-1 ja CACIB. Sitten Urkki pääsi kehän laidalle rauhoittumaan, kun esitin välissä Lunan junnunartuissa. Kun ennen kehää Lunan kanssa treenattiin, kaikki sujui oikein hyvin, mutta kehässä sitten oli vähän keskittymisvaikeuksia ja pöydällä jännitti. Lunalle kuitenkin ERI ja sijoitus junnuluokassa 2. Tuomari ei antanut SA:ta, eli Lunan kisa loppui siihen. Reipas esiintyminen kuitenkin :)
ROP-kehään Urkki oli sitten koonnut itsensä ja esiintyi hienosti. Tuomari tykkäsi edelleen ja Urkki oli Rotunsa Paras! Mahtavaa!! :) Ryhmäkehiä emme jäänet tällä kertaa odottelemaan.
Pyrtsikehässä Heppu oli junnuluokan ykkönen ERIllä ja SA:lla. Pu-kehässä 3. ja sai ensimmäisellä mahdollisella yrityksellä ekan SERTinsä! Onnea Päivi ja Heppu!

Ei kommentteja: