maanantai 21. maaliskuuta 2011

Kirkkonummen kisat

Käytiin taas Urkin kanssa kokeilemassa kisaonneamme, tällä kertaa Kirkkonummella KKK-hallissa. Oltiin ilmoittauduttu Esa Muotkan tuomaroimille C- ja B-radoille, kun iltapäivällä oli vielä ohjelmasaa gööttien jalostustarkastus Lahdessa. Kisat alkoivat sopivasti 2-luokkien radoilla, joten onnistui tälläinen kahden tapahtuman päivä. Eriasia sitten on, oliko siinä järkeä.. ;)
KKK:n halli oli aika kiva ja lähtöpaikka suhteellisen rauhallinen. Meille sattui arvonnassa hyvä (?) tuuri ja oltiin viimeiset starttaajat, joten Urkin ei tarvinnut vilkuilla kuka sieltä perästä oikein tulee. Vähän kyllä jännitti, että miten herra päättää ratoja suorittaa, kun ei viikolla ehditty treenaamaan ollenkaan ja arvelin että se saattaisi jotenkin protestoida Saaran muuttoa meille. Lämmittelyesteitä hallissa ei ollut, joten tein parkkiksella "hihnanpoisotto-treeniä" ennen startteja. Sitä nimittäin jos ei tee, niin Urkki säntää ties minne, kun startissa heittää hihnan pois. Voi sitä vapauden tunnetta silloin :D
C-rata oli hyppäri, ja siihen oli mahdutettu aika monta takaakiertoa.. Urkki jäi hyvin lähdössä, mutta heti tokalle esteelle päätti ottaa löysät pois ja kiertää kunniakierroksen esteen ympäri .. 5rv. Lisäksi tuli muutama piiiiiitkä kaarros, ratahenkilöiden tervehtiminen ja pujottelussa tuomarin ihmettely, sen tilanteen sain ihme kyllä pelastettua. Ilmeisesti radassa oli haastetta, sillä meidän kaartelu riitti sijaan 6. Milla ja Kipinä sekä Mikaela ja Hukka pitivät gööttien mainetta yllä 2. ja 3.sijoillaan.
B-rata oli sitten agilityrata, joka oli hieman suoraviivaisempi, muutama vaaran paikka radalla kyllä oli. Urkki jäi taas hienosti lähtöön ja alkurata meni vauhdikkaasti. Sitten renkaalta taas huono alastulo, naamalleen hiekkaan ja vauhdit pois. Nollilla selvittiin, mutta 4 sekkaa yliaikaa!! Se riitti kuitenkin 3. sijaan ja palkintopusseihin :)
Täytyy vaan toivoa, että mekin pian onnistuttaisiin LUVAn arvoisesti. Ainakin lähtöongelma on ainakin tältä erää selätetty, sekin on jo askel eteenpäin. Seuraavat kisat onkin varmaan vasta 10.4, eli nyt keskitytään pari viikkoa treeneihin ja pikku prinsessan hellimiseen <3
Niin ja kävihän Urkki tosiaan siellä jalostustarkastuksessakin. Kokonaiskuva oli EH, hyväksyttävä. Eli ihan hyvä, kai? :)

Ei kommentteja: