torstai 22. huhtikuuta 2010

Menneen talven lumia .. ja uusia tuulia

En kyllä tiedä, että mitä noi uudet tuulet on, mutta se sopi niin hyvin tohon jatkoksi :D No kai se vois tarkottaa sitä, että kohta alotetaan Urkin kanssa kisaaminen epiksissä! Huomenna piti lähteä jo Espooseen, mutta saattaa jäädä kuitenkin väliin. Se eka kisa tuntuu niin korkeelta kynnykseltä.. Jos vois alottaa toisesta kisasta? ;) Ja sellainenkin ikävä uutinen tuli, että joudutaan loppukesästä etsii uus treenipaikka agiin, kun koirapalvelut lopettaa toimintansa tuolla Tervamäen hallilla :( Tosi harmi. Siellä oli niin helppo käydä, kun sai hyvin omia vuoroja ja on vielä tossa ihan naapurissa! Nyt pitää sitten keksiä joku muu paikka. Ehdotuksia?!

Niin, lumet suli ja sukset vaihtui lenkkareihin.. SM-kisat meni ihan ok tähän omaan tasoon nähden. Tai ehkä viesti meni, se oli oli hyvä suoritus, mutta 30 meni kyllä alakanttiin KUITENKIN, vaikka kuntoilija olenkin.. Oli tosi vaikea keli ja vähän heikot sukset jnejne. No, mut ei niitä jaksa enää muistella. Nyt on sitten vähän huonosti ehtiny lenkkeilee, kun on pitäny väkertää gradua loppuun ja koululaisillakin tuntuu olevan niin kovin ongelmia, että joutuu painaa pitkää päivää töissä. Alkaa HCR pelottamaan aika lailla.. =O

Lauantaina lähdetään Päivin ja Onnin kanssa Lahteen. Ei mitään ennakko-odotuksia. Tuomarikin on joku ihan outo, uus tuttavuus ainakin mulle.

Ei kommentteja: