torstai 4. maaliskuuta 2010

Kaikenlaista

Jaahas, kuukausi taas edellisestä kerrasta :) Ohjelmaa on riittänyt, mistäs aloittaisi..
Noh, iloisin uutinen on "ehkä" se, että työni lottotyttönä päättyvät huomenna! Sain sijaisuuden Tuusulan kunnasta ja aloitan koulupsykologin työt 16.3. :) Mahtavaa. Ei nyt ehkä ihan se unelmieni duuni, mutta tässä tilanteessa tosi hieno homma! On tuo kaupantätinä olo välillä ottanut vähän koville.. Kyllähän se työ vielä jotenkin menis (ainakin jos palkka olisi "hieman" parempi), mutta en todellakaan voi hyväksyä sitä, miten siellä ihmisiä kohdellaan. Noi paljon paskaa en nimittäin ole saanut naamalle missään, enkä olis voinut kuvitella aikaisemmin, että tollasta voi edes olla.. Mutta näköjään on ja ehkäpä tästäkin jotain oppi. Olihan se kyllä oman ammattitaidon tuhlaamista, mutta eipä siinä ollut viime syksynä paljon vaihtoehtoja. Nyt se on kuitenkin ohi. Ja toi gradukin valmistuu ihan varmasti toukokuuhun mennessä. Ärsyttävää pilkunnuss..öh siis viilaamista enää jäljellä.

Muutamat kisatkin olen taas käynyt.. Hyvinkään hiihdossa tuli voitto (!!!), aluemestaruuksissa hopeaa ja Finlandiankin sinnittelin viime lauantaina läpi :) Se olikin aika mielenkiintoinen kokemus.. Kaikki mikä voi mennä pieleen, meni myös pieleen :D Mutta, kun ei oikein minkäänlaisia tavoitteita tässä enää ole, niin olin iloinen jo pelkästä maaliinpääsystä.. Tosin tietenkin kotimatkalla piti vähän iskälle tilittää, että olis sijoitus pitänyt olla parempi, jos,jos ja jos ;) Nyt pitäis sitten jonkinlaista kuntoa rakentaa maaliskuun lopun SM-kisoihin, siellä kun hiihdetään viesti, enkä haluis kauheen huonosti hiihtää, kun sain vielä neuvoteltua itselleni avausosuuden. Nyt on vaan joku ihmeen suvantovaihe tässä, ei oikein treeni-intoa meinaa löytyä mistään, vaikka nytkin tuolla on ihanan keväinen ilma.. :O No, sunnuntaina pitäisi jokatapauksessa taapertaa kansallinen kisa, jossa matkana on todella mielenkiintoinen 5km/v YHTEISLÄHTÖNÄ. Jes.
Urkin agiliito sujuu yhä paremmin ja paremmin! Juuri tultiin omista treeneistä, ja oli kyllä hyvää menoa. Vauhtia alkaa löytyä (mun mielestä) aika kivasti ja se on jo aika täpinöissään itsekin. Oon jo alkanut keväälle katsella epävirallisia kisoja eli epiksiä, jos uskallettais kisailemaan! No, katotaan ekaksi mitä Milla the agilityguru tuumaa, kun käydään taas ens viikolla Espoossa treenaamassa. Voi olla, et pudotaan nopeasti maan pinnalle ;)
Pitää vielä laittaa pari kuvaa uuden tupamme etupihalta..

Ei kommentteja: